Voorlichtingsavond: bevallen

Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) organiseert regelmatig een informatieavond ‘bevallen in het ziekenhuis’ voor zwangere vrouwen in Tilburg. Dit is een gezamenlijke groepsvoorlichting met alle eerstelijnspraktijken, Lunavi Kraamzorg en het ETZ TweeSteden die samenwerken binnen Terra geboortezorg. 

Tijdens deze informatieavond wordt u geïnformeerd over het bevallen in het ziekenhuis door onder andere een verloskundige en een anesthesioloog. Verder krijgt u allerlei informatie met betrekking tot zaken rondom de bevalling.

Informatiestands
Er zijn diverse informatiestands (onder andere over borstvoeding, kraamzorg, pijnstilling, verzorgingsproducten en dergelijke) die u kunt bezoeken. Ook kunt u alvast een kijkje nemen op de afdeling verloskunde, kraam-en couveuseafdeling en Lunavi de Meiboom. Uiteraard is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers van de zorgeenheid Vrouw en Kind.

Waar?
ETZ TweeSteden
Tilburg
Auditorium, 1e etage.
Route

Aanmelden?
Op dit moment staan er geen voorlichtingsavonden meer gepland. In 2018 zullen er weer nieuwe voorlichtingsavonden zijn op locatie ETZ Elisabeth.