Verloskundigenpraktijk De Zon

Verloskundigenpraktijk De Zon

Verloskundigenpraktijk de Zon wordt gevormd door een hecht team van verloskundigen in Tilburg. Wij zien de groei en geboorte van jullie kind als een bijzonder en natuurlijk proces. We staan open voor alle persoonlijke wensen tijdens zwangerschap, bevalling en de tijd daarna.

Waar de bevalling ook plaatsvindt: thuis, in een kraamhotel of in het ziekenhuis. In bed, bad of op de baarkruk. Jouw voorkeur staat centraal, binnen de medisch verantwoorde grenzen. Hierbij gaan we ook uit van je eigen verantwoordelijkheid zodat we samen tot het beste resultaat komen: een gezonde baby en gezonde ouders!

Voordat je zwanger bent kun je al bij ons terecht voor een zogeheten preconceptioneel advies om de kans op een goede zwangerschap en gezonde baby te vergroten.

We hebben veel tijd en aandacht voor jou en je partner. Tijdens de zwangerschap is er ruimte voor alle vragen over zwangerschap, bevalling en de periode daarna. Eén van de verloskundigen is je ‘casemanager’. Zij is jullie vaste aanspreekpunt voor niet-dringende vragen en samen met haar bereid je de bevalling voor. Dit doen we onder andere aan de hand van een geboorteplan.

Ook tijdens de bevalling geven we je alle aandacht en zorg die je wenst en nodig hebt. Na de bevalling komen we ook bij je langs. De verloskundige die kraamvisites rijdt, staat je met raad en daad bij en heeft zo nodig borstkolven en andere producten in de auto om je direct van dienst te kunnen zijn.

Naast het geven van verloskundige zorg willen we je vertrouwen geven in je eigen kunnen en je eigen lijf. Respect, integriteit en zorgzaamheid zijn begrippen die wij als basis zien voor deze begeleiding. We verlenen kwalitatief hoogwaardige verloskundige zorg. We laten dit jaarlijks toetsen door een onafhankelijk orgaan waardoor wij, vooralsnog, de enige geaccrediteerde praktijk in Tilburg zijn.

Om dit te bereiken, werken we uitstekend samen met de zorgverleners binnen Terra, maar ook daarbuiten. We kunnen je dus altijd naar de juiste, door jou gewenste zorgverlener verwijzen als dat nodig is.

Contactgegevens
Verloskundigenpraktijk De Zon
Bezoekadres Lage Witsiebaan 2A
5042 DA Tilburg
tel.: 013-5425763

Reeshof Ketelhavenplein 248
5045 NE Tilburg

Tilburg Noord Schubertstraat 904
5011 CX Tilburg

Terra, centrum voor geboortezorg, ambulant centrum Tilburg
TweeSteden ziekenhuis
Dr. Deelenlaan 5
5000 LA Tilburg

http://verloskundigendezon.nl