Verloskundigenpraktijk PUUR

Verloskundigenpraktijk PUUR

Na meer dan 12 jaar werkzaam te zijn geweest in de regio rondom Kaatsheuvel vonden wij het tijd voor het nieuwe stap. Gemy Scheffers, Isabelle Weterings en Linda Vogels, drie jonge enthousiaste verloskundigen, zijn in 2014 in Kaatsheuvel een geheel nieuwe praktijk begonnen én bij een nieuwe praktijk hoort natuurlijk ook een nieuwe naam: Verloskundigenpraktijk PUUR.

Deze naam hebben wij niet zomaar gekozen, wij vinden namelijk dat niets in het leven zo PUUR is als de ontwikkeling en geboorte van een kind.

Ons team staat voor persoonlijke aandacht en deskundigheid gedurende deze bijzondere periode van zwanger zijn, bevalling en kraambed. Wij hopen u dan ook van harte welkom te heten binnen onze Verloskundigenpraktijk PUUR. Woont u in Loon op Zand, De Moer, Sprang-Capelle, Landgoed Driessen in Waalwijk of natuurlijk Kaatsheuvel dan bent u bij Verloskundigenpraktijk PUUR aan het juiste adres voor begeleiding rondom uw kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraambed.

Het speerpunt van onze missie is veiligheid van moeder en kind. Voor ons is niets belangrijker, daarom werken wij nauw samen met de gynaecologen binnen Terra, Centrum voor geboortezorg. Wij bekijken voor iedereen, samen met de gynaecoloog, wat het beste zorgplan is vóór en tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. Geen enkele zwangerschap en bevalling is hetzelfde en mocht de situatie veranderen dan wordt het zorgplan daar uiteraard op aangepast.

Een logische nieuwe stap in het optimaliseren van de prenatale zorg gaan wij in de nabije toekomst maken door in het TweeSteden ziekenhuis in Waalwijk een spreekuur te gaan houden voor onze cliënten én voor de cliënten van Terra Waalwijk. Voor u is dit een bijkomend voordeel omdat de lijntjes met de tweedelijnszorg daarmee nog korter worden, waardoor de veiligheid van u en uw (ongeboren) kind gewaarborgd blijft.

Samen met deze nauwe samenwerkingsverbanden streven wij naar de beste zorg mogelijk, om u een plezierige maar vooral veilige zwangerschap, bevalling en kraambed te bieden. Wij hopen u te mogen verwelkomen binnen onze praktijk.

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk PUUR
Peperstraat 22
5171 EC Kaatsheuvel
www.puur-verloskunde.nl

T 0416-531540

Spoed 06-12583901

PUUR verloskunde