Verloskundigenpraktijk Eva

Verloskundigenpraktijk Eva

Eva is al ruim 13 jaar een kleinschalige verloskundigenpraktijk in Tilburg die naast professionaliteit staat voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Wij benaderen de zwangerschap, baring en kraamperiode als een natuurlijk proces.
Hoe deze  periode verloopt is van te voren niet te voorspellen. Wel kunnen wij jullie garanderen dat wij jullie tijdens deze periode intensief begeleiden en zorgen voor een optimale balans tussen de benodigde zorg en jullie wensen.
Keuzevrijheid is een belangrijk begrip tijdens onze zorgverlening!

Tijdens de zwangerschapscontroles leren jullie ons beide kennen. Naast de frequente reguliere controles hebben wij dagelijks telefonisch spreekuur (met één van de verloskundigen) voor vragen die niet kunnen wachten tot de volgende controle en het maken of verzetten van afspraken. Je kunt ons bereiken via: 013-513 49 20.
Voor spoed(vragen) en bevallingen staan wij uiteraard 24/7 voor jullie klaar!

Onze praktijk werkt met beide Tilburgse ziekenhuizen samen. Echter, met het TweeSteden ziekenhuis werken we nauwer samen rondom de intake, de voorlichtingsavonden en de bevalling. Wij hebben voortaan spreekuur op Terra (in het TweeSteden ziekenhuis) waar het intakegesprek gecombineerd kan worden met een vroege echo. Na de echo en het intakegesprek, bespreken wij de intake direct met de gynaecoloog, om zo een persoonlijk zorgpad voor jullie te maken.

Daarnaast zijn wij extra geschoold zodat wij jullie mogen blijven begeleiden tijdens de bevalling als er complicaties optreden. Dit is bij: wens tot pijnstilling (remifentanil), als de baby in het vruchtwater heeft gepoept (meconiumhoudend vruchtwater), langdurig gebroken vliezen en vroeggeboorte vanaf 35 weken.

Tijdens de kraamperiode zijn wij verantwoordelijk voor het verloop van het kraambed en komen dan ook regelmatig bij jullie op thuis langs. Ook als je bij de gynaecoloog onder controle bent begeleiden wij deze periode. In deze situaties is het mogelijk om ons persoonlijk tijdens de zwangerschap leren kennen, maak gerust een afspraak.

Wij verheugen ons erop jullie te begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en/ of de kraamperiode.

Tot ziens,

Colette van Tilborg & Lindsay van de Sande
Verloskundigen

Contact
Verloskundigenpraktijk Eva
Nistelrodestraat 50
5045 MD Tilburg
Tel.: 013-513 49 20 / Spoed: 06-52 30 80 87
Email: info@verloskundigenpraktijkeva.nl
Website: www.verloskundigenpraktijkeva.nl

Terra, centrum voor geboortezorg, ambulant centrum Tilburg
TweeSteden ziekenhuis
Dr. Deelenlaan 5
5042 AD Tilburg