Verloskundigenpraktijk De Bron

Onze praktijk bestaat uit twee enthousiaste verloskundigen en een waarnemend verloskundige. Met ons team zetten wij ons in voor goede persoonsgerichte verloskundige zorg op maat.

Zwanger zijn en bevallen is een bijzondere periode waarin iedere vrouw recht heeft op professionele verloskundige zorg. Wij bieden dit.

Wij zien zwangerschap, bevalling en kraambed als natuurlijke gebeurtenissen. Het is volgens ons de taak van de verloskundige om de optimale balans te vinden tussen het beschermen van dit natuurlijke proces en tijdig de symptomen te signaleren die een voorbode kunnen zijn van medische risico’s. Dit alles in goede samenwerking met de omringende ziekenhuizen.

Wij nemen tijdens de zwangerschap de tijd om goed naar jou en je partner te luisteren en in te gaan op vragen. We hechten er waarde aan om iedereen goed te leren kennen. Een verloskundige die haar cliƫnten goed kent, signaleert eerder veranderingen en kan daardoor sneller reageren.

Wij vinden het belangrijk om vrouwen tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd zelfvertrouwen in hun eigen kracht te geven. Onze ervaring leert ons dat zowel de zwangerschap als de bevalling voorspoediger verlopen als de zwangere hierin meer (zelf)vertrouwen heeft.

Wij zijn van mening dat iedereen waarbij de zwangerschap zonder complicaties verloopt, de keuze moet hebben om thuis of in het ziekenhuis te bevallen onder leiding van een verloskundige die het normale verloop van de bevalling bevordert en bewaakt.

Praktijk De Bron staat voor persoonlijke aandacht en tijd. De praktijk onderscheidt zich doordat er ruimte is om de zwangerschap (bevalling en kraambed) vorm te geven zoals jij dat wilt.

Ons doel is: een (kraam)vrouw die tevreden kan terugkijken op haar zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk De Bron
Echternachstraat 1
5087 BC Diessen
Tel.: 06-50805262
www.bronverloskunde.nl