Verhuizing Geboortezorg 9 oktober

De geboortezorg is op 9 oktober verhuisd van locatie ETZ TweeSteden naar locatie ETZ Elisabeth. Dit betekent dat je vanaf heden altijd bevalt op locatie ETZ Elisabeth, tenzij je thuis gaat bevallen. Ook een opname voor en/of na de bevalling vindt hier plaats. Kraamhotel Terra Lunavi De Meiboom is tevens verhuisd naar Kraamhotel Livive op locatie ETZ Elisabeth.

Bereikbaarheid

De telefoonnummers die je gewend bent te bellen, blijven behouden. Wij zorgen ervoor dat je de juiste persoon aan de telefoon krijgt. Het adres van ETZ Elisabeth is Hilvarenbeekseweg 60, 5022 GC te Tilburg.

Afspraak

De spreekuren blijven onveranderd plaatsvinden op één van de buitenlocaties bij jou in de buurt of op de locaties van het ziekenhuis: ETZ TweeSteden, ETZ Waalwijk en ETZ Elisabeth.

Spoed-afspraak

Heb je een spoedafspraak op de Triage-afdeling? Dan ga je naar locatie ETZ Elisabeth en volg je route 81 naar het Moeder- en Kindcentrum. Je mag je melden bij de centrale balie naast de lift; onze medewerkers wijzen je vervolgens de weg.

Bevalling

Ga je bevallen, dan mag je parkeren bij de Spoedeisende Hulp of achter het ziekenhuis (volg Damast) op de Livive parkeerplaatsen aan de rechterkant. Kom je vervolgens via de Spoedeisende Hulp of via de achteringang van het ziekenhuis in de centrale hal, volg dan ook route 81. Route 81 ligt op de 1e verdieping (blok E). Vanuit de lift verwijzen borden of één van onze gastvrouwen je de weg naar de betreffende afdeling. Sta je, in verband met je bevalling, geparkeerd achter het ziekenhuis, vraag dan bij het verlaten van het ziekenhuis om een uitrijkaartje. Zowel bij de Spoedeisende Hulp als achterin het ziekenhuis staan rolstoelen voor je klaar. Vergeet hiervoor niet een 2 euro muntstuk mee te nemen!

Aanmelden voor een bevalling in het Kraamhotel

Beval je graag in het Kraamhotel van Lunavi? Dat kan met je eigen verloskundige. Ook wanneer je je hebt aangemeld voor kraamzorg bij een andere kraamzorginstantie of direct na je bevalling naar huis wilt gaan. Voor een bevalling en/of kraamtijd in het Kraamhotel kun je je inschrijven via de volgende link: inschrijven Kraamhotel.