Terra Geboortecentrum

Wil je liever niet thuis bevallen… geen probleem!

Newborn baby girl

Je kunt er ook voor kiezen om in de verloskamers van Terra Geboortecentrum te bevallen onder begeleiding van je eigen verloskundige. Je komt samen met je verloskundige naar de verloskamers voor de bevalling en als alles goed is gegaan, ga je daarna zodra het kan naar huis. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om één of meerdere dagen te verblijven in Kraamhotel Lunavi De Meiboom.

De verloskamers van Terra Geboortecentrum bevinden zich in het TweeSteden ziekenhuis op de 1e verdieping. In de verloskamers van Terra ben je in een comfortabele, huiselijke omgeving met de expertise en voorzieningen van het ziekenhuis dichtbij. Alle kamers zijn voorzien van alle faciliteiten, die nodig zijn voor een bevalling. De bevalsuites zijn sfeervol ingericht en voorzien van een comfortabel verlosbed, eigen douche en toilet. Ook is er een badkamer met ligbad.

“We voelden ons thuis in de verloskamer. Het is een grote kamer en de zorg is heel persoonlijk. De verloskundige vertelde over haar eigen ervaring en dat voegde iets toe.”
Kelly moeder van Lilly.

bevalsuite

Op de Terra verloskamers kun je altijd rekenen op persoonlijke en deskundige zorg.
De verloskundige, kraamverzorgster en zonodig de gynaecoloog werken intensief samen waarbij jullie wensen en een natuurlijk beloop van de baring voorop staan.

“Alle medewerkers waren heel geduldig  en het was opvallend dat ieder zijn/haar werk vol liefde en passie uitvoert.”
Özlem, moeder van Ahmed

Bij complicaties neemt de gynaecoloog de zorg over op jouw kamer. Jij blijft dus de gehele bevalling op dezelfde kamer, ook als er onverhoopt complicaties optreden.

De verloskamers liggen direct naast het operatiecomplex van het TweeSteden ziekenhuis.
 In spoedsituaties, zoals wanneer het bijvoorbeeld tot een keizersnede komt, kunnen we direct/ snel de juiste zorg bieden.

Om je aan te melden voor bevallen in Terra, klik hier.

Bevallen bij Terra Geboortecentrum
Wil je alvast een kijkje nemen binnen het geboortecentrum? Bekijk de virtuele rondleiding.