Nieuwe Verlosafdeling in Moeder- en Kindcentrum gereed

Vandaag opent de eerste afdeling van het nieuwe Moeder- en Kindcentrum op locatie ETZ Elisabeth haar deuren; de nieuwe Verlosafdeling is gereed! Vanaf 25 augustus vinden alle poliklinische en klinische bevallingen (bij een vooraf bestaande medische indicatie of in geval van een complicatie tijdens de bevalling) hier plaats.

Op de geplande donderdagen leiden we je graag rond. Ook kun je een kijkje nemen op de Moeder- en Kindafdeling, waar kraamvrouwen en hun kind liggen om medische redenen.

Nieuwe verloskamer in het Moeder- en Kindcentrum ETZ

Vertraging

De nieuwe geboortekamers in het Kraamhotel, ook onderdeel van het Moeder- en Kindcentrum, zijn helaas nog niet gereed wat zorgt voor vertraging in het bouwproces. Dit betekent dat we de geboortekamers nog niet kunnen laten zien en dat er ook nog geen mogelijkheid is om in bad te bevallen. Vanaf 9 oktober zijn deze kamers gereed en laten wij ze graag zien.

Rondleidingen

Naast de eerder geplande data op de donderdagen zijn er nu nog vier extra data togevoegd:

Ontvangst balie Moeder- en Kindcentrum,  ROUTE 81 – 19.00 – 20.00 uur
ETZ Elisabeth, Hilvarenbeekseweg 60 Tilburg
Donderdag 12 oktober
Donderdag 19 oktober
Donderdag 26 oktober
Donderdag 2 november

Heb je je opgegeven voor één van de rondleidingen, dan zie je vooralsnog het kraamhotel met de huidige verloskamer en één van de negen suites. Deze huidige verloskamer blijft beschikbaar voor bevallingen, zolang de nieuwe geboortekamers nog niet klaar zijn.

Voor de meest actuele informatie over de verbouwing van de geboortekamers in het kraamhotel, houden wij je via de website op de hoogte.

Heb je vragen over de rondleiding, stuur dan een mail naar rondleidingmkc@etz.nl.