Kraamhotel Lunavi De Meiboom

Genieten van een onbezorgde kraamtijd met alle voorzieningen die je bij de hand wilt hebben. Daarvoor kun je terecht bij Kraamhotel Lunavi De Meiboom, onderdeel van Terra, Centrum voor Geboortezorg.

Meiboom gang     Meiboom speelruimte     Meiboom kraamhotel

In kraamhotel kun je rustig genieten van de eerste dagen met je baby binnen de muren van Terra, centrum voor geboortezorg. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een onbezorgde kraamtijd zonder dat er sprake is van een medische indicatie.

“Papa kon gewoon mee ontbijten, hij werd overal bij betrokken.”
Kelly, moeder van Lilly.

Elke luxe kraamsuite in kraamhotel heeft een eigen karakter en kleur, allen in huiselijke sfeer. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer, telefoon, televisie, minibar en internet. Je baby slaapt natuurlijk bij je in de kraamsuite. Ook je partner kan in de kraamsuite verblijven en slapen.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om hier je bezoek te ontvangen.

Verblijven in Kraamhotel Lunavi De Meiboom is tevens een uitkomst wanneer jij of je baby nog wat langer ter observatie in het ziekenhuis moet verblijven zonder intensieve zorg. Je verblijft dan onder de beschermende vleugels van de professionals van Terra (kinderarts, gynaecoloog en/of verloskundige) op onze afdeling.

Om je aan te melden voor verblijf in kraamhotel Lunavi De Meiboom, klik hier.

Terra de meiboom     Meiboom kraamhotel 1     Meiboom kraamhotel 3

Foto: kraamsuite van Kraamhotel Lunavi De Meiboom

Filmpje

Impressie Kraamhotel Lunavi De Meiboom