Verloskundigenpraktijk Careforyou2

De kracht van onze praktijk bestaat uit een aantal zaken waar wij als team heel veel waarde aan hechten.

Wij zijn een “dorps”praktijk, wat zorgt voor een gemoedelijk, huiselijk karakter. In een relatief klein team van 3 vaste verloskundigen zorgen wij voor jullie. Wij willen geen grote, onpersoonlijke praktijk zijn, maar kiezen er ook bewust voor om niet alleen te werken. Een klein team betekent dat we elkaar leren kennen gedurende de zwangerschap, zodat er een vertrouwensband is op het moment van je bevalling. Vertrouwen betekent rust, dat is dan nodig. Je hebt dus altijd een voor jou bekend persoon die je bevalling begeleid, we maken slechts minimaal gebruik van waarneming. Een van onze verloskundigen heeft altijd dienst en is dus altijd bereikbaar, 24/7.

We kunnen met een klein team erg goede professionele zorg leveren, waarbij zorg volgens de laatste inzichten, overleg en goede overdracht voorop staan. We werken volgens de richtlijnen van de KNOV, onze beroepsgroep en hebben goede afspraken met de diverse ziekenhuizen in Tilburg en Breda. Onze zorg is volgens het “zorg-op-maat”-principe, dat willen zeggen dat zorg geven, die afgestemd wordt op jullie persoonlijke situatie en jullie vragen. Jullie hebben dus zelf de keuze hebben waar jullie t.z.t. zouden willen bevallen. Of dat nu thuis is, of in een kraamhotel of poliklinisch, dat is jullie vrije keuze. Mits veilig, want dat staat bij ons voorop.

We proberen zoveel mogelijk zorg op 1 locatie te geven. Het is bij ons in de praktijk mogelijk om bijna alle echo’s op locatie te laten maken, inclusief de Combinatietest en de 20-weken echo. We hebben het SHL bereid gevonden om deze echo’s voor ons op de praktijk te laten maken. Vaak proberen we ook een combinatie-afspraak te maken, dus eerst echo en daarna meteen een afspraak bij de verloskundige. Dit is helaas niet altijd mogelijk.

Contact
Verloskundigenpraktijk Careforyou2
Lange Wagenstraat 55 L
5126BB Gilze
Tel.: 013-508 27 73
Email: info@verloskundigenpraktijkcareforyou2.nl
Website: www.verloskundigenpraktijkcareforyou2.nl