Bij de gynaecoloog

Schermafbeelding 2014-05-01 om 13.27.32In sommige situaties krijg je het advies in het ziekenhuis te bevallen. Soms ben je al vanaf het begin van je zwangerschap onder begeleiding van een gynaecoloog.

Het kan ook zijn dat je tijdens de zwangerschap doorgestuurd bent naar een gynaecoloog. Ook als een ziekenhuisbevalling (onder leiding van de gynaecoloog) noodzakelijk is, kijken we samen met jou wat je wensen zijn voor je bevalling.

“Vriendelijk personeel.”
Simone moeder Brent.

Tijdens een ziekenhuisbevalling kan je diverse hulpverleners tegenkomen. Naast de gynaecoloog, begeleiden ook klinisch verloskundigen en arts-assistenten bevallingen.

Verloskamer: jouw kamer
De verloskamers zijn ook gel allen voorzien van de modernste apparatuur, maar we hebben er ook naar gestreefd een huiselijke uitstraling te creëren. Tijdens de bevalling is de verloskamer echt jouw kamer. Je partner of een andere belangrijke naaste kan bij je blijven zolang jij wilt. Natuurlijk kan hij of zij ook blijven slapen.

Je hebt op je kamer de beschikking over allerlei faciliteiten, zoals een koelkast, televisie en een eigen badkamer met douche en toilet.

Terra verloskamer     DSCF4011     huid-op-huid_tsz_2010

Foto: Terra verloskamer